Azonnali elérhetőség

Tel.:+36 30 984 0449
eMail: ontozoalkatreszinfo@gmail.com

Szállítási információk

Szállítási Költség / Házhozszállítás díjszabása
A házhozszállítási díjak meghatározásánál törekedtünk a legegyszerűbb és legkedvezőbb díjszabás összeállítására, mely alapján Ön is könnyedén kiszámolhatja a házhozszállítás költségeit!

  • Házhozszállítás díja 100.000 Ft értékhatárig: 1990 Ft
  • Házhozszállítás díja 100.000 Ft értékhatártól:  ingyenes
  • Személyes átvételi ponton: ingyenes / csak 20.000 Ft értékhatát felett /  
  • Magyarország határain túl is szállítunk, ilyen esetben egyedi szállítási ajánlatot készítünk

 

Személyes átvételi pontok munkanapokon: 

  • 1033 Budapest III. kerület Flórián tér 6. (Óbuda)
  • 1039 Budapest III. kerület Mátyás Király út 24. (Csillaghegy)
  • 1134 Váci út 64. (Árpád híd, pesti hídfő)
  • 2096 Üröm Fő utca 49.

 

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan:
Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A Felhasználó jelen ÁSZF elfogadásával belegyezik a számla ilyen módon való kiküldéséhez/fogadásához.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
A kényelmesebb csomagátvétel érdekében automatikus email értesítést kap a szállítás időpontjáról! Az üzenetben meghatározott 3 órás időintervallumon belül a GLS futára kézbesíti az Ön megrendelését! Kérjük, ebben az időszakban feltétlenül tartózkodjon a megadott címen!

Nem vállalunk felelősséget a szállító cég szállítási késedelméből, vis majorból, illetve semmilyen olyan eseményből származó elmaradt haszonért, vagy pótlólagosan felmerülő költségekért, amelyekre cégünknek közvetlen ráhatása nincs.