Azonnali elérhetőség

Tel.:+36 30 984 0449
eMail: ontozoalkatreszinfo@gmail.com

ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek
Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, nem minősül írásbeli szerződésnek, magyar nyelven íródik, magatartási kódexre nem utal. A weboldalunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken állunk rendelkezésére.
Szolgáltató Adatai:
Cégnév: M4B Kft..
Bejelentett székhely: 4600 Kisvárda Szabadság utca 11.
Adószáma: 25835005-2-15
Cégjegyzék szám: 15-09-084-004
Bank: CIB Bank Zrt.
Bankszámla szám: 10700392-70021415-51100005

Telefonszám: + 36 30 9840 449
E-mail címe: info@ontozoalkatresz.hu
Megrendelések és szolgáltatások köre
Termékeket, online webshopon keresztül, vagy e-mailben rendelhetőek meg. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak forintban értendők, tartalmazzák a törvényben előírt áfát, és egyéb közterheket, azonban nem tartalmazzák a kiszállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra. / Euroval fizetés esetén először lépjen kapcsolatba a szolgáltatóval.
A szállítási díj a vásárlás végén adódik hozzá a termék(ek) árához, attól függően, hogy a Felhasználó, Vásárló milyen szállítási módot választ ki.
A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenít meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, illusztrációként szerepelhetnek. A termékek tényleges kinézete miatti különbözőség miatt felelősséget nem vállalunk
Öntözőalkatrész Webshopban a gyártók legkeresettebb, legnépszerűbb termékei találhatóak meg, de ezen kívül több ezer egyéb alkatrésszel is rendelkezünk. Ha nem találja valamelyik, terméket, alkatrészt érdeklődjön, lépjen kapcsolatba velünk, vagy küldjön egy e-mailt az igényeiről. Mezőgazdasági öntözéshez tartozó termékeket jelenleg kizárólag e-mailen rendelheti meg.

Rendelés Menete 
A vásárlás regisztrációval, vagy anélkül is lehetséges, azonban javasoljuk, hogy regisztrált vásárlóként adja le megrendelését, ugyanis számos előnnyel, kedvezménnyel járhat! A regisztráció ingyenes és vásárlóra nézve kötelezettségektől mentes. Ha a regisztráció nélkül választja (vásárlást vendégként), akkor későbbiekben, megadandó személyes adatait nem tároljuk, kizárólag a számlakészítéshez és a csomagküldéshez használjuk fel.

1. Válasza ki azt a terméket, melyet megvásárolna, nyomja meg az ár mellett lévő "Kosár" ikont! (ha több darabot vásárolna, először módosítsa, írja át a darabszámot a szükséges mennyiségre.)
2. A felső, kosár feliratú gombra kattintva, a kosár oldalon mindig áttekintheti, illetve módosíthatja kosarának tartalmát.

3. A kosár oldalon mindig áttekintheti, illetve módosíthatja kosarának tartalmát. (A felső, kosár feliratú gombra kattintva)
4. Ha minden szükséges terméket berakott a kosárba, nyomja meg a "Fizetés" gombot. Ez után döntse el, hogy az alapesetként felajánlott, vendégként, "Megrendelés regisztráció nélkül" lehetőséget, vagy "Regisztráció/Bejelentkezés" opciót választja. Amennyiben már ügyfelünk és már regisztrált az oldalunkra, e-mail címének és jelszavának megadásával beléphet
5. Adja meg a szükséges információkat, szükség esetén töltse ki a megjegyzés rovatot. Mindenképp olyan email címet adjon meg, melyet rendszeresen olvas. Megrendelése online leadásával Ön elfogadja, hogy az Öntözőalkarész.hu  a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet,(lásd. jogszabályoknál) vagy más vonatkozó jogszabály által előírt tájékoztatási kötelezettségét a megrendeléskor megadott email címre küldött elektronikus levéllel teljesíti.
6. Adja meg a kért adatokat, a személyes adatok, és címet / irányítószám, utca név, házszám, ország
7. Válassza ki a szállítási módokat a rendeléshez, szükség esetén töltse ki a megjegyzés rovatot / tájékozódjon, hogy Önnek melyik a legelőnyösebb szállítás lásd. Szállítás leírásánál / A Tovább lenyomása előtt nyilatkozni kell, hogy elolvastam és megértettem, hogy a megrendelésem fizetési kötelezettséggel jár, megrendelésemmel elfogadom az áruház Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF)
8. Megrendelés elküldése / A rendelés sikeres elküldéséről a Köszönjük megrendelését! címsorú képernyő megjelenése tájékoztatja
9. A megrendelést követően 24 órán belül e-mail-ben kap egy automatikus visszaigazoló levelet a rendelés beérkezéséről! Amennyiben ezt nem kapja meg kérjük, küldje el újra megrendelését, vagy jelezze felénk elérhetőségeink egyikén! / A beérkezett megrendeléseket telefonon vagy e-mailben minden esetben visszaigazoljuk!

Rendelés Menete

1.   A megrendeléseket munkanapokon a tőlünk telhető leggyorsabban feldolgozzuk
2. Ügyfélszolgálatunk minden esetben, e-mailben visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-5 munkanapon belül.
3. E-mailben értesítjük, amint rendelését szállításra, átadtuk. / Telefonon értesítjük, ha rendelését személyes átvételre előkészítettük
4. Teljesítéskor minden esetben magyar nyelvű számlát állítunk ki.

Ha a webshopban hiba vagy hiányosság lép fel a terméknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról.  A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Általános Teljesítési Határidő
Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 1-5 munkanapon belül.
Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót, Vásárlót haladéktalanul tájékoztatni, valamint tényleges teljesítés időpontjáról tájékoztatni. Ha Felhasználónak nem megfelelő, a tényleges teljesítési határidő akkor a Felhasználó által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül köteles visszatéríteni. 
Szolgáltató nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők, leírások a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Szolgáltató fenntartja a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag Felhasználóval történő egyeztetést követően kerülhet sor!
Amennyiben Felhasználó a megrendelésének ellenértékét előre utalással egyenlíti ki, erre a megrendelés visszaigazolásának (mely tartalmazza banki átutaláshoz szükséges adatokat is) Felhasználó e-mail fiókjába történő beérkezésétől számított 8 napig van lehetősége. Ezt követően a terméket nem tartjuk, nem tesszük félre Felhasználó részére, így a megrendelés törlésre kerül. A megrendelt termékeket csak új megrendelés leadása után tudja megvásárolni.
Amennyiben Felhasználó a megrendelt terméket személyesen, átvételi ponton kívánja átvenni, erre a megrendelés visszaigazolásának Felhasználó e-mail fiókjába történő beérkezésétől számított 8 napig van lehetősége. Ezt követően a terméket nem tartjuk, nem tesszük félre Felhasználó részére, így a megrendelés törlésre kerül. A megrendelt termékeket csak új megrendelés leadása után tudja megvásárolni.
Amennyiben Felhasználó a megrendelt terméket futárszolgálat általi kézbesítéssel rendelte meg, a megrendelés teljesítésének folyamatáról (csomagkövetés) Szolgáltató elektronikus, illetve telefonos elérhetőségén kaphat tájékoztatást nyitva tartási időben.

Fizetési Módok
* Banki átutalás fizetés / Megrendelés értékét a kézbesítés előtt szeretné kiegyenlíteni, akkor válassza a "Banki átutalás" fizetési módot
* Utánvételes fizetés futárnak / Rendelés értékét a csomag kézhezvételekor a futárnak kívánja kiegyenlíteni, akkor válassza az "Utánvételes" fizetési módot.
* Készpénzfizetés / Terméket személyesen, szeretné átvenni, előre egyeztetett időpontban átvételi ponton akkor válassza a "Készpénz" fizetési módot

Szállítási Költség / Házhozszállítás díjszabása
A házhozszállítási díjak meghatározásánál törekedtünk a legegyszerűbb és legkedvezőbb díjszabás összeállítására, mely alapján Ön is könnyedén kiszámolhatja a házhozszállítás költségét!

 - Házhozszállítás díja 100.000 Ft értékhatárig: 1990 Ft
 - Házhozszállítás díja 100.000 Ft értékhatártól:  ingyenes
 - Személyes átvételi ponton: ingyenes 
 - Magyarország határain túl is szállítunk, ilyen esetben egyedi szállítási ajánlatot készítünk

Személyes átvételi pontok munkanapokon: 
 - 1033 Budapest III. kerület Flórián tér 6. (Óbuda)
 - 1039 Budapest III. kerület Mátyás Király út 24. (Csillaghegy)
 - 2096 Üröm Fő utca 49.

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

A számlát és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A Felhasználó jelen ÁSZF elfogadásával belegyezik a számla ilyen módon való kiküldéséhez/fogadásához.
Webáruházunk megrendeléseit a GLS futárszolgálat szállítja házhoz. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
A kényelmesebb csomagátvétel érdekében automatikus email értesítést kap a szállítás időpontjáról! Az üzenetben meghatározott 3 órás időintervallumon belül a GLS futára kézbesíti az Ön megrendelését! Kérjük, ebben az időszakban feltétlenül tartózkodjon a megadott címen! 

Nem vállalunk felelősséget a szállító cég szállítási késedelméből, vis majorból, illetve semmilyen olyan eseményből származó elmaradt haszonért, vagy pótlólagosan felmerülő költségekért, amelyekre cégünknek közvetlen ráhatása nincs.

Áruvisszavétel, Garancia
Szolgáltató kizárólag olyan termékeket vásárol vissza a vásárlástól való elállási jog gyakorlásának határidején belül, melyek nem kerültek beépítésre (pl. KPE idomok, csepegtető idomok csapok stb.). Levágott KPE, LPE, csepegtető- és szórófejbekötő csöveket nem áll módunkban visszavenni. Az elektronikai termékekhez (vezérlők, mágnesszelepek stb.) minden esetben garancialevelet mellékelünk, mely a számlával együtt érvényes! A termékekre a gyártó által megadott garanciaidő érvényes, mely jellemzően 1 év! Nem rendeltetésszerű beépítés, használat esetén a garancia érvényét veszti, erről bővebb tájékoztatás a garancialevélen olvasható.

Elállás Joga, Elállás Menete
Elállási jog gyakorlásának menete, amennyiben élni szeretne elállási jogával a Felhasználó (Vásárló) annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. (Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését.) Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. A termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Felhasználót, Vásárlót terhelik. Utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! 
Ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A visszaküldött csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. A videóval való rögzítésre későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (pl.: hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül cégünk Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.
Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelvének, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indokolás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult Felhasználó 1 év elteltéig gyakorolni az elállási jogát. Felhasználó a megrendelés során az ÁSZF elfogadásával tudomásul veszi, hogy jelen tájékoztatót a Szolgáltató a Felhasználó részéről megismertnek tekinti, a tájékoztató el nem olvasása nem jogosítja fel Felhasználót az 1 éves elállási jog gyakorlására.                                                                                                                                                                               Az elállási jog gyakorlására nyitva álló idő attól a naptól számított 14 naptári nap elteltével jár le, amelyen Felhasználó, vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi. A 14 napos elállási jogot abban a Felhasználó a következő esetekben tudja gyakorolni:                                                                                                                                                                                             A terméket a webáruházon keresztül rendelte meg, a termék kiszállítását futárszolgálattal kérte. Ebben az esetben a futárszolgálat által visszaigazolt kézbesítési naptól számítódik a 14 naptári nap.                                                                                                                          A terméket a webáruházon keresztül rendelte meg, de a terméket személyesen veszi át a Szolgáltató telephelyén,üzletében, vagy átvételi ponton. Ebben az esetben a 14 naptári nap a termék átvételekor kiállított számlán szereplő dátummal kezdődik.

Amennyiben a kiválasztott terméket a Felhasználó nem a webáruházon keresztül, személyes átvételt választva rendeli meg, hanem megrendelés leadása nélkül a Szolgáltató telephelyén vásárolja meg, abban az esetben a Felhasználó nem élhet 14 napos elállási jogával, mivel nem távollévők között megkötött szerződés esete áll fenn.                                                                                                                         A termék visszaküldésének költségét a fogyasztónak kell viselnie, a vállalkozás nem vállalta e költség viselését.
Az elállási jog gyakorlása esetén a Felhasználót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, Szolgáltató azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
Nem illeti meg az elállási jog Felhasználót olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak.

A fogyasztó szintén nem gyakorolhatja az elállási jogát:
* a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szolgáltatás egészének teljesítését követően, ha a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg, és a fogyasztó tudomásul vette, hogy a szolgáltatás egészének teljesítését követően felmondási jogát elveszíti;
* olyan termék vagy szolgáltatás tekintetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac vállalkozás által nem befolyásolható, az elállási jog gyakorlására nyitva álló határidő alatt is lehetséges ingadozásától függ;
* romlandó vagy minőségét rövid ideig megőrző termék tekintetében;
* olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza;
* olyan termék tekintetében, amely jellegénél fogva az átadást követően elválaszthatatlanul vegyül más termékkel;
* olyan alkoholtartalmú ital tekintetében, amelynek tényleges értéke a vállalkozás által nem befolyásolható módon a piaci ingadozásoktól függ, és amelynek áráról a felek az adásvételi szerződés megkötésekor állapodtak meg, azonban a szerződés teljesítésére csak a megkötéstől számított harmincadik napot követően kerül sor;
* olyan vállalkozási szerződés esetében, amelynél a vállalkozás a fogyasztó kifejezett kérésére keresi fel a fogyasztót sürgős javítási vagy karbantartási munkálatok elvégzése céljából;
* lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
* hírlap, folyóirat és időszaki lap tekintetében, az előfizetéses szerződések kivételével;
* nyilvános árverésen megkötött szerződések esetében;
* lakáscélú szolgáltatás kivételével szállásnyújtásra irányuló szerződés, fuvarozás, személygépjármű-kölcsönzés, étkeztetés vagy szabadidős tevékenységekhez kapcsolódó szolgáltatásra irányuló szerződés esetében, ha a szerződésben meghatározott teljesítési határnapot vagy határidőt kötöttek ki
* a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti az elállási jogát.

Szolgáltató a termék visszaérkezését követően a fenti jogszabályok értelmében haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszatéríti a kifizetett összeget a Felhasználó részére. Szállítási költség csak abban ez esetben kerül visszatérítésre, ha az összes termék visszaküldésre kerül.
A visszatérítés során a Szolgáltató a visszatérítendő összeget a Fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon teljesíti, e visszatérítési mód alkalmazásával a Felhasználót semmilyen többletköltség nem terheli.
Felhasználó köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 naptári napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy Szolgáltató címen leadni
A Felhasználó kizárólag a termék visszaküldésének költségét viseli, Felhasználónak a termék(ek)et a jelen ÁSZF "Szolgáltató adatai" pontban megjelölt posta címre, vagy megadott telephelyre kell visszaküldenie.
Felhasználó kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be. Amennyiben a Felhasználó eldöntötte, hogy nincs szüksége a termékre, ezt követően ne használja, óvja meg állagát, ugyanis a termék tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért a Felhasználó felelősséggel tartozik a Szolgáltató felé, és Felhasználónak a termék(ek)ben bekövetkezett értékcsökkenést köteles megtéríteni a Szolgáltató felé, kivéve, ha Szolgáltató az erre vonatkozó kötelezettségről elmulasztotta tájékoztatni a Felhasználót.
Felhasználó kizárólag akkor vonható felelősségre az árukban bekövetkezett értékcsökkenésért, ha az az áruk jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükségestől eltérő kezelés miatt következett be.
A visszatérítést Szolgáltató mindaddig visszatarthatja, amíg vissza nem kapta az áru(ka)t, vagy Felhasználó bizonyítékot nem szolgáltatott arra vonatkozóan, hogy azokat visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Amennyiben a Felhasználó élni szeretne elállási jogával, annak jelzését megteheti a Szolgáltató e-mail elérhetőségére küldött elektronikus üzenettel. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe (a postai borítékon a  feladást igazoló pecsét), telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzés, személyes jelzésnél a személyes bejelentés időpontját.   A megrendelt terméket postai úton, futárszolgálat segítségével, vagy személyesen (ügyfélszolgálati irodák) juttathatja vissza a Felhasználó a Szolgáltató részére, legkésőbb az elállás bejelentésétől számított 14 naptári napig.

Felhasználónak kiemelten ügyelnie kell a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Felhasználót terheli! A termék visszaérkezését követő tizennégy napon belül a Felhasználó által megadott bankszámlaszámra visszatéríti Szolgáltató a termék vételárát, a szállítási költséggel együtt (amennyiben minden megrendelt terméket visszaküldtek).
A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet rendelkezik.
Az Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU számú irányelve rendelkezik.
Felhasználó egyéb panaszával is megkeresheti Szolgáltatót a jelen Szabályzatban található elérhetőségeken.
Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozást, azaz az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

Panaszkezelés
Amennyiben a vásárlás során bármilyen problémája, panasza lenne, azt a következő módokon hozhatja tudomásunkra:
 - Email-ben, a következő címekre írt elektronikus levélben: info@ontozoalkatresz.hu
 - Telefonon: + 36 30 984 0449 számon, munkanapokon 09-17 között
 - Személyesen átvételi pontok valamelyikén
Panaszát a lehető legrövidebb időn belül, de mindenképpen a jogszabályban előírt 30 napon belül kivizsgáljuk, érdemben megválaszoljuk és amennyiben panaszát nem tartjuk jogosnak, álláspontunkat meg is indokoljuk. A személyesen, vagy telefonon közölt panaszt megkíséreljük azonnal kivizsgálni és amennyiben az nem orvosolható azonnal, arról jegyzőkönyvet veszünk fel, majd 30 napon belül érdemben megválaszoljuk.

Jogérvényesítés, vitarendezés, reklamáció:
Amennyiben termékeinkkel, szolgáltatásainkkal, vagy ügyintézésünkkel kapcsolatban olyan problémája van, melyet cégünkkel közvetlenül nem sikerül az önnek megfelelő módon megoldani, lehetősége van a vevő székhelye szerint illetékes Bírósághoz, vagy a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara mellett működő Békéltető testülethez fordulni. Az eljárás ingyenes. 

Legfontosabb jogszabályok, amelyek az online vásárlásokra vonatkoznak
A szolgáltatóra vonatkozó adatokról és az elektronikus szerződéskötés lépéseivel kapcsolatban az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény tartalmaz rendelkezéseket, az elállási jog gyakorlásának részletes feltételeit pedig 2014. június 13-tól a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szabályozza. Természetesen az internetes vásárlásokra is vonatkoznak a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény és a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény rendelkezései.