Azonnali elérhetőség

Tel.:+36 30 984 0449
eMail: ontozoalkatreszinfo@gmail.com

Vásárlási útmutató

A vásárlás regisztrációval, vagy anélkül is lehetséges, azonban javasoljuk, hogy regisztrált vásárlóként adja le megrendelését, ugyanis számos előnnyel, kedvezménnyel járhat! 

A regisztráció ingyenes és vásárlóra nézve kötelezettségektől mentes. Ha a regisztráció nélkül választja (vásárlást vendégként), akkor későbbiekben, megadandó személyes adatait nem tároljuk, kizárólag a számlakészítéshez és a csomagküldéshez használjuk fel.

1, Válasza ki azt a terméket, melyet megvásárolna, nyomja meg az ár mellett lévő "Kosár" ikont! (ha több darabot vásárolna, először módosítsa, írja át a darabszámot a szükséges mennyiségre.)
2, A felső, kosár feliratú gombra kattintva, a kosár oldalon mindig áttekintheti, illetve módosíthatja kosarának tartalmát. (A felső, kosár feliratú gombra kattintva)
3, Ha minden szükséges terméket berakott a kosárba, nyomja meg a "Fizetés" gombot. Ez után döntse el, hogy az alapesetként felajánlott, vendégként, "Megrendelés regisztráció nélkül" lehetőséget, vagy "Regisztráció/Bejelentkezés" opciót választja. Amennyiben már ügyfelünk és már regisztrált az oldalunkra, e-mail címének és jelszavának megadásával beléphet
4, Adja meg a kért adatokat, a személyes adatokat, és címet / irányítószám, utca név, házszám, ország szükséges információkat, szükség esetén töltse ki a megjegyzés rovatot. Mindenképp olyan email címet adjon meg, melyet rendszeresen olvas.( Megrendelése online leadásával Ön elfogadja, az Öntözőalkarész.hu  Általános Szerződési Felvételeit.)
5, Válassza ki a szállítási módokat a rendeléshez, szükség esetén töltse ki a megjegyzés rovatot / tájékozódjon, hogy Önnek melyik a legelőnyösebb szállítás lásd. Szállítás leírásánál 
6, Megrendelés elküldése / A rendelés sikeres elküldéséről a Köszönjük megrendelését! címsorú képernyő megjelenése tájékoztatja
7, A megrendelést követően 24 órán belül e-mail-ben kap egy automatikus visszaigazoló levelet a rendelés beérkezéséről! Amennyiben ezt nem kapja meg kérjük, küldje el újra megrendelését, vagy jelezze felénk elérhetőségeink egyikén! / A beérkezett megrendeléseket telefonon vagy e-mailben minden esetben visszaigazoljuk!